Skip to content

SSP Novi Sad: Dok Miloš Vučević obmanjuje građane, Srđan Kružević završava posao za gazde

Miloš Vučević obmanjuje građane Novog Sada danima o tome da li postoji ili ne projekat “Novi Sad na vodi” a u isto vreme, baš kako je i upozoravala Stranka slobode i pravde, Srđan Kružević doskorašnji zamenik Gradonačelnika, postavljen je za direktora JVP “Voda Vojvodine” kako bi i poslednja prepreka za taj projekat bila prevaziđena.

Gostujući 11.11.2020. god. na TV Pink, na pitanje da li taj projekat postoji, odgovorio je da ne postoji, a tri dana ranije u Blicu Miloš Vučević najavljuje silazak Novog Sada na Dunav, konačnu urbanizaciju grada i iskorišćavanje svih potencijala.

Za to vreme Mirović i Pokrajinska vlada otklanjaju i poslednju prepreku ka tom projektu postavljanjem Srđana Kruževića na čelo “Voda Vojvodina” kao dokazanog poslušnika partije.

Stranka slobode i pravde Novi Sad upućuje pitanja gradonačelniku:

  1. Da li postoji projekat “Novi Sad na vodi” ili ako ne zove tako, kako se tačno zove projekat koji će uništiti Šodroš, njegov ekosistem i kvalitet života građana u Novom Sadu?
  2. Koliko će to da košta građane?
  3. Kolika bi bila ugroženost od plavljenja naselja u neposrednoj blizini izmeštanjem toka reke, zidanjem stambenih objekata sa visokom spratnošću?
  4. Da li je jučerašnje imenovanje Srđana Kruževića na mesto v.d direktora “Voda Vojvodine” od strane Pokrajinske vlade Vojvodine nagrada za izvođača grubih radova na priobalju u budućnosti ?

Podsećamo Miloša Vučevića da je dužan da svoje sugrađane obavesti i o budućim projektima.

Novi Sad nije igralište Srpske napredne stranke, Galensa i ostalih moćnika , Novi Sad je grad svih onih koji u njemu žive.
Zbog toga Stranka slobode i pravde predlaže da se pitanje projekta “Novi Sad na vodi” reši gradskim referendumom, kako bi se čuo glas građana.

SSP, Novi Sad

Pročitaj sledeći stav  Gosti "360 stepeni" o projektu "Novi Sad na vodi"